Baldrömmar

Jag har drömt om studentbalen ända sedan jag såg en amerikansk skoldans för första gången på film, och nu är det snart dags! Men eftersom våran bal blev ganska dyr så kom jag överens med mig själv om att inte införskaffa en ny balklänning utan att ta en som jag hade i garderoben. Visst den är vacker och jag har inte ens använt den innan, men jag kan ändå inte sluta sukta efter andra klänningar på internet.. Dessa oerhört vackra skapelser kommer från boohoo och kostar ju faktiskt inte jäääääättemycket.....
 
 
 
 
 

Här har ni mig

Sent en höstkväll i slutet av oktober år 1997 hände något otroligt. Stockholm stad var inne på sitt sista andetag innan mörkret och kylan skulle ta över för de närmsta månaderna. Människorna gick som i trans och drömde om tider då allt inte kändes så tungt. Men som sänt ifrån ovan kom det ett litet solskensknippe som skulle ljusa upp tillvaron för dem alla. Hon hette Ebba Klara Maria Lagerquist Melander och var väl kanske inte alls så fantastisk som jag nu fick det att låta. Inte alls faktiskt, hon var nog rätt medelmåttig på alla sätt. 
 
Men det stoppade henne inte ifrån att drömma om att hon var extraordinär och skulle bidra med otroliga saker till världen och vara avgörande för människornas överlevnad. Varje dag fantiserade hon om alla fantastiska resor hon skulle göra, vilken framgångsrik profilierare och konstnär hon skulle bli och kanske mest av allt: hur hon abslolut inte skulle bli som alla andra. Sen blev hon utbränd och drömmarna krossades som ägg från en skyskrapa. Istället för att ta sig till toppen fick hon istället kämpa hårt för att bara hålla sig över ytan. Alla fantastiska saker och upplevelser hon ville vara med om fick istället bli inspirerande blogginlägg och skrivbokssidor. Ergo, det ni ser just nu.
 
Så välkommen till en sliten bruttas drömmande. Lite resor gör jag fortfarande, men mest förlorar jag mig i inspiration för inredning, skönhet och allt kreativt som existerar. Jag har fortfarande inte en aning om hur jag vill ha mitt liv nu förutom att jag börjar förstå att jag kanske inte klarar allt det där jag velat klara. Iallafall inte just nu. Så jag får nöja mig med att leva mitt liv med fantastiska vänner, en otrolig sambo och den finaste lilla katten på jorden. Blandar min inspiration med lite inlägg om psykisk hälsa och fundernigar jag har. Hoppas ni vill hänga med, om inte så kommer jag iallafall fortsätta blogga så det så. 
 

Sånt ni inte bryr er om

.. om ni inte är stalkers vilket jag misstänker att vissa av er är. Så detta är till er, random fakta om mig!
 
× Jag är skorpion och några kännetecken som stämmer överens med mig är: passionerad, känslig, karaktärskännande, sexig (SKOJAR) och fantasifull. Jag är däremot inte svartsjuk, uthållig eller målmedveten.
 
× Jag ogillar människor som resultat av min utbrändhet men är däremot den största djurälskaren ni kan tänka er. Jag slår inte ens ihjäl flugor. Människor slår jag däremot ned. Skojar, igen. 
 
× Jag är besatt av mord, mer specifikt seriemördare. De fascinerar mig och jag skulle vilja jobba som profilierare eller inom kriminalvården men tror att det skulle vara för påfrestande psykiskt kanske. 
 
× Jag har blivit mer mörkrädd på äldre dar, eftersom när jag var yngre så mådde jag så dåligt att jag inte brydde mig om jag dog. Sorgligt, men sant. 
 
× Jag är en riktig fisk. Alltså jag älskar att bada. Blir pirrig i magen av att se folk som badar på film eller när jag simmar i ett TVspel. Tror att det också är en skorpion-grej.
 
× Jag växte upp med alkoholism i närheten vilket har gjort att jag alltid måste känna av vilken sinnesstämning människor jag träffar har och anpassa mig efter det. Detta har tärt mycket på mig och gjort att jag dragit mig undan från folk. 
 
× Jag blir så arg på folk som döper sina djur till töntiga namn, ni vet typ "Kakan", "Pricken" eller "Snuttis". Förnedrande!
 
× Jag har supersvårt släppa in även mina närmsta vänner. Har aldrig kunnat visa mig "svag" men börjar bli bättre på det. 
 
× Jag har sju tatueringar, varav två är väldigt små.
 
× I hemlighet gillar jag gothgrejer. Vampyrer, fladdermöss, och såna där grejer. Mörk Sci-fi är så coolt!
 
× Jag försöker lära mig att sjuta pilbåge och vill lära mig kampsport, skjuta pistol och slåss med svärd. Jag är en actionnörd och en tönt som tycker sånt är coolt. Tänkte bli militär men mina källor har avslöjat att det inte är som jag trodde. De slåss till exempel inte ens med svärd och pilbååge. Sämst.
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype