Försöker ta hand om mig

Vi är numera inne på sjukdag nummer fem och jag börjar tröttna rejält. Jag har missat tre jobbpass, ett släktkalas, en "festival" och en HEL DAG av regn för att jag sov. Men det går framåt! Idag lyckades jag faktiskt duscha, och jag ska försöka skrapa ihop något skapligt som jag kan få ner till lunch. Sen ska jag googla huskurer mot förkylning. Ha det bra så hörs vi!
 
 

Incheckningslista USA #1

Jag är den sortens människa som måste göra en extremt detaljerad och grundlig efterforskning innan jag reser till ett ställe för att vara säker på att jag inte missar något av intresse. Även när det gäller shopping. Jag vill veta vilka affärer det finns, vad jag behöver och vad jag inte kan få tag på här hemma i Sverige. Och eftersom detta utreds mycket noggrant så tänkte jag att jag likväl kan dela det meder på bloggen, så här kommer del ett:
 
Något som nästan varenda amerikansk invågare äger är ett doftljus från Bath & Body Works och därför är ju detta självklart något jag måste undersöka när jag väl får chansen. Jag har browsat deras hemsida och kollat in vilka dofter jag främst är intresserad av och resultatet är följande ↓
 
Sedan finns ju dessa dofter även i andra sorters djus och former, men det kan jag ju avgöra vilket jag gillar mest när jag väl är på plats. Det viktigaste är ju doften!

Hallå?

Ursäkta men är det inte snart September? Varför lökar jag så fort jag går utanför dörren? JO FÖR DET ÄR JU FÖR FASEN SOMMAR FORTFARANDE? Detta är inte acceptabelt för fem öre. Jag vill ha dimmiga mornar, kyliga dagar och lukten som bara hösten kan frambringa. Skynda på tack.

Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype