Minimera plottret

Jag blir fullkomligt GALEN när det ligger småsaker framme överallt, även om det är dekoration. Jag är en väldigt "all over the place" och blir därför väldigt stressad av många intryck eftersom det redan pågår så mycket på insidan. Där hjälper olika former av brickor och skålar väldigt mycket, iallafall när det kommer till inredning. Genom att samla ihop fjärrkontroller, laddare, nycklar, salt/pepparkvarnar och till och med böcker i någon form av korg, bricka eller låda så öppnar man ytorna och det ser genast mer ordnar ut.

 

NEW YORK, Statue of Liberty (frihetsgudinnan)

Vi var lite smarta vi så istället för att spendera antal hundralappar på en Statue of Liberty-färjan så åkte vi Staten Island Ferry som går varje halvtimme förbi frihetsgudinnan och som är GRATIS. Så tips om ni inte vill gå iland på Liberty Island utan bara se bruttan från båten, spara pengarna och åk den istället.
 
 

Groupie

Jag har blivit en stalker av rang när det kommer till Ernst Kirchsteiger. Jag får ju lite knäppar ibland och blir besatt av någon offentlig person som blir min andliga guru på alla plan. Just nu är det Ernst!

Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype