Obsessed

Jag har no shame. Har precis screenshotat cirka 20 av Kylies instagram-bilder och sedan beskärt dem för att sedan lägga upp på weheartit så att jag kan hjärta dom där, som jag förövrigt har en helt egen Kylie-mapp på. Jag undrar var gränsen till stalkning går...
 
 

Studentbal

Trots lång väntan, en skvätt regn och pensionärerna som craschade middagen så fick jag ändå spendera en, enligt mig, obligatoisk studentupplevelse med en mycket god vän vid min sida. 
 
 

Göteborg

Hej och hå. Den senaste tiden har varit en stor luddig garnboll av ångest, förväntan och eufori. Sista tiden innan studenten var fylld av roliga saker som balen och poängjakten men också sjukt mycket skolpress då kurserna skulle avslutas och tentor skulle skrivas. Men nu är det över! Nu slipper jag det där stället som har varit en sådan tung klippa på mina axlar senaste tiden. Nu gäller det bara att klura ut vad nästa steg är, men det är ingen brådska känner jag. 

Precis när studentfirandet var avklarat så åkte jag och min kära vän Malin till Göteborg för att leva loppan, vilket vi minsann gjorde! Första dagen var det Håkan-konsert, andra dagen spenderades hälften på stan och hälften på Liseberg och dagen då vi skulle fara hem igen så besökte vi Ullared och shoppade skjortorna av oss. Drömresa! 


Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype