Fräsch smoothie

God morgon världen! Idag var jag fitspo och belönade mig själv med en smoothie så här på morgonkvisten. Det jag körde ner i mixern var lite dadlar, färsk spenat, frusen mango samt saften från en halv citron som jag sedan även rev skalet på och också adderade i min trolldryck. I med lite rismjölk och sedan mixade jag för fulla muggar, men det blev bara en halv mugg. Haha. Iallafall så resulterade detta i en fräsch men lite söt smoothie med lite friska citronbitar som tuggmotstånd här och var. Den ser vidrig ut men ack så den tillfredställde mina behov!
 
 

Youtube

Är så himla sugen på att starta en youtube-kanal. Vill vara med och bidra med något till youtube-nätverket. Men det är så mycket jag behöver få ordning på först.. Typ var jag ska filma så det är en bra bakgrund, måste hitta bra ljus, komma på hur jag ska redigera videosarna (program osv) och sen vad för videos jag ska göra.. Aja, tror jag vet ett bra ställe att filma på iallafall! Detta ställe ↓
 
 

Womankind

Jag är väldigt förälskad Pukkha-téerna. Det är helt klart mitt favoritmärke för té. Synd bara att dom smakar förjävligt.. Köper nya paket hela tiden bara för att dom är så fina, men har ännu inte hittat något som smakar ens okej. Suck! Senaste köpet är ett som heter Womankind med smak av tranbär, rosor och söt vanilj. Men jag tycker att det smakar blöta havregryn. Så testa inte detta om du inte är sugen på äcklig havre, och är du det så köp då bara havre istället. Mycket smartare.
 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype