Gröt

Fyfan, jag hatar gröt. Smakar ju bara papper. Måste ha ungefär en burk med äppelmos till om det ens ska gå ner. Ändå försöker jag tvinga mig att gilla det. Undrar om detta är någon form av självskadebeteende?
 
 

Million Dollar Tan Mermaid Mousse

Äntligen har jag tagit slut på min nuvarande BUS-produkt. Känns som att jag köpte den av Kronos typ... Men nu är den, precis som Kronos, besegrad! Produkten jag babblar om är Million Dollar Tan's "Mermaid Mousse" och här kommer mina åsikter om den: 
 
Applicering: Konsistensen är så mysig! Vill lägga mig i ett bad med bara mermaid mousse. Den glider på hur lätt som helst och har pyttelite appliceringsfärg så man har en aning om var man har smörjt in sig. 
 
Lukt: Nästan ingen lukt när man smetar på den men sen utvecklas den till en standardstark odör under tiden man har den på sig. 
 
Färg: Detta var tydligen en gradvis tanner vilket jag inte fattade när jag använde den så vart jätteirriterad av att det inte blev så stark färg. Men nu inser jag att den var riktigt bra för att vara en gradvis BUS. Jag körde typ tre lager på benen ibland och då fick jag mycket färg men samtidigt inga fläckar eller så. Den blir dock en aning rödbrun i färgen vilket jag inte föredrar eftersom jag är rätt gul i hudtonen men andra passar bättre i det! 
 
Hållbarhet: Håller normallänge, typ 3-4 dagar om man inte överdriver duschande eller insmörjning. Försvinner inte fläckigt utan smyger sin väg. 
 
Som en vanlig BUS får den 6/10 eftersom man inte får så mycket färg.
Men som en gradvis BUS så får den 9.5/10! 
 
 


Lugn start på dagen

Det bästa som finns måste ju ändå att vakna tidigt på morgonen och ta med sig frukost och täcket ut till soffan, sedan bara vakna långsamt med god frukost och något mysigt att titta på. Då biter inte stressen på en under resten av dagen. TIPS! Börjar du dagen stressigt, blir resten av dagen stressig.
 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype