Dramatik

Nu har jag minsann panik. Jag vaknade upp idag med världens kissveda, hela käften full av förkylningsblåsor och stopp i magen. Mer än ni ville veta men så är det. Eftersom jag åker till andra sidan jordklotet på måndag är detta ingenting jag vill ha att göra med just nu. Jag håller på att trycka i mig en liter trandbärsjuice, ska göra ett toaschema och shota ingefära. Så får vi se. Jag har ju ett par dagar på mig, typ tre. Hjälp..
 
 
 
 

Finaste gåvan

Det finns en hund. En en underbar hund som heter Lotus och är en långhårig Collie. Han är en stor fluffig boll av kärlek och jag var hooked vid första ögonkastet. Turligt nog för mig är mina vänners hund så jag får träffa honom regelbundet då de stöttar vår kärlek. Jag fick till och med världens finast födelsedagspresent av dem när jag fyllde:
 
 

Konjaksvamp

Min älskling. En liten krispig sak som blir mjuk när man håller den under vatten. Kan skrubbas i ansikten som den är eller med ansiktsrengöring. Slår alla elektroniska borstar och vibrerande små klumpar, naturlig och underbar helt enkelt! Köp här, här eller här.
 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype