Filmrecension; Split

Jag har tittat mycket på film senaste tiden när jag varit krasslig, och en ny rulle stod ut ur mängden. Filmen heter Split och har James McAvoy (Wanted, Xmen First Class) i huvudroll(erna). Det är en psykologisk thriller och jag satt klistrad vid skärmen genom hela filmen! 
 
IMDB om handlingen:
Kevin Wendell Crumb, a man with 23 different personalities, abducts and keeps three teenage girls in his basement for unknown reasons. As Kevin's therapist delves deeper into his mysterious disorder, the girls must find ways to escape before a new and sinister 24th personality reveals itself.
 
Dels älskar jag allt som har med psykologi och beteende att göra, och även kriminologi vilket gör att denna film är perfekt. Superintressant att se hur dessa olika personligheter visar sig (tack James för superbra framträdande) och även hur en tro och tankar kan påverka så himla mycket. Ni måste se denna!
 
 Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype