Uppdatering

Hehe, det blev visst en liten spontan bloggsemester i sådär tre månader eller något. Gulligt att ni fortfarande tittar in dock! Jag ska inte göra något utdraget inlägg om vad som hänt i mitt liv sen sist men drar ändå några av dom största grejerna:
 
» Separerat från min sambo och flyttat hem till min pappa på landet tillsvidare
 
» Bokat flyg till Nya Zeeland den 1/1 - 18 och planerar att resa runt där i minst två månader iallafall
 
» Gått från 100% sjukskriven till heltidsarbetare på ett lager som jag trivs jättebra på och som jag ska kötta på med tills jag åker om 6 månader
 
+ en massa mindre saker som har skett och förändringar jag har gått igenom och fortfarande går igenom, vilket resulterar i att jag mår jäkligt bra just nu och är extremt taggad på livet! Ska försöka dela med mig så mycket jag kan av med er mina vänner. Peace!
 
 Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype