Må bra-tips

 
Eftersom jag är sjukskriven på fulltid just nu så spenderar jag mycket tid hemma, och gör mitt bästa för att hitta saker att fylla mina dagar med. Det kan lätt bli så att man ligger i sängen/soffan hela dagarna och kollar på någon halvtaskig serie, vilket man inte direkt mår bättre av oavsett anledning till sjukskrivning. 
 
Därför har jag som vana att göra mig lite extra fin om dagarna, även om jag inte ska lämna lägenheten på hela dagen. Det räcker att klä på sig lite jeans och någon blus med något litet halsband till, eller skvätta på lite parfym eller mascara. Bara så man känner sig fräsch liksom. Då mår man bättre på insidan också, och dagarna känns inte riktigt lika meningslösa och tråkiga.
 Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype