Halloween make-up

Jag älskar allt mörkt och creepy så jag tittar på sånt här året om. Men eftersom det nu är Halloween så kanske ni är sugna på lite inspiration eller bara en liten stämningssättare. Denna tjej är så fruktansvärt bra på att sminka sig, men hon är helt fenomenal på att ska content med rätt känsla och redigering. Vissa videor hon gör är helt på spanska, men det spelar inte ens någon roll för dom är så visuellt vackra att man njuter ändå.
 
 
 

Backpacking tips; viskos

Nu ska vi prata lite överkurs kanske... Men det är faktiskt ett riktigt bra tips! Och det är att välja kläder som är i tunna och snabbtorkande material. Där är viskos väldigt bra! Jag har fyra par byxor i 100% viskos, alla i en lösare modell eftersom viskosbyxor oftast inte är särskilt stretchiga. Ser dressat ut men är ändå väldigt bekvämt på samma gång! Jag har även ett par klännigar och t-shirts i viskos som minsann ska med på resan, jag kommer vara en boll av viskos bara haha. Tar ingen plats i väskan alls och kommer vara superenkla att handtvätta. Win!
 
Mina favoritbyxor i viskos
 
 

Filmrecension: "Into the wild"

Hörni, hörni! Denna film alltså. Jag blev helt knockad! Den var en aning lång och säkerligen inte i allas smak. Men är du det minsta lik mig när det gäller kärleken för att resa och hatet för vårt moderna och själlösa samhälle så kommer du relatera helt sjukt till denna film. Den är baserad på en sann historia och är fruktansvärt bra gjord. 
 
IMDB om handlingen:
After graduating from Emory University, top student and athlete Christopher McCandless abandons his possessions, gives his entire $24,000 savings account to charity and hitchhikes to Alaska to live in the wilderness. Along the way, Christopher encounters a series of characters that shape his life.
 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype