Brush cleaner duel

Jag är en lat människa. Speciellt när det kommer till saker så som att tvätta mina sminkborstareftersom jag knappt använder dom. Så då tyckte jag att hela den här idén med en spray som man bara sprayar på en borste och sen torkar av på ett papper var en jättebra uppfinning. Så jag köpte två. En från elf och en från Sonia Kashuk. Sedan jämförde jag dom. Här är resultatet:
 
elfextremt billig och lite smidig förpackning för resor osv. Dock fruktansvärt oeffektiv. Smutsen blir bara blöt och känns ännu äckligare och vägrar att lämna borststråna. Så, rekomenderar ej!
 
Sonia Kashukimponerande resultat! Stor flaska men ändå väldigt bra pris. Borsten känns mycket renare efteråt och är mjuk och behaglig mot huden. Vet inte hur ren den blir rent kliniskt men den känns definitivt mycket fräschare. Och det är egentligen det enda en lat människa bryr sig om.
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype