Ansiktskräm deluxe favorito mucho goodo

Jag har suktat efter denna produkt hur länge som helst, men har känt att det varit alldeles för dyrt. Vilket är skumt eftersom denna kostar 220kr men jag har spenderat mycket mer på andra hudprodukter flera gånger.. Men nu har jag iallafall tagit skuttet och införskaffat Origins "GinZing Energy-Boosting gel moisturizer". Den finns i cream-format som är lite tjockare men den var dyrare och jag föredrar gel på sommaren (som är över). Iallafall så är detta en UNDERBAR JÄKLA ANSIKTSKRÄM som återfuktar men inte lämnar ett sånt där lager av något silikonigt på huden. Dessutom ger den världens glow och luktar citrusigt vilket jag älskar när hudvård gör. Dör vad jag älskar denna produkt.
 
Kan köpas här  för 220kr/50ml
 

Vad som för tillfället pryder mina naglar

.. är ett grått lack faktiskt! Jag gillar lite goth/emo/alternativ stil blandat med en bohemisk och lite ljusare stil. Jag är dock inte ett stort fan av svart, det känns liksom lite för hårt och skarpt, så då passar ju grått mycket bättre! *trumvirvel*
 
"Out Like A Light" av China Glaze
 
 

Philosophy "Purity One Step Clean Cleanser"

Köpte en miniversion av denna rengöring för ett tag sen och har nu i princip använt slut på den vilket innebär recensionsdags! Egentligen har jag faktiskt inte jättemycket att säga om den för den var väldigt lagom liksom. Den gjorde inte ansiktet så där squeky rent som vissa rengöringar gör, vilket jag ibland gillar, men det kändes inte heller som att den var särskilt effektiv mot smink och sånt tjofs. Jag gillar inte lukten på den alls men doften är väldigt mild så det är inte direkt ett stort problem. Det känns som att den passar mer för personer som har mycket torr och känslig hud för jag tror inte riktigt att den rår på oljorna på någon som har fet hud. Men det där brukar vara mycket personlig preferens. Jag föredrar helt klart en rengöring som det känns att det blir rent av eftersom jag inte tvättar mitt ansikte varje dag och därför har mer skit att göra mig av med de dagar jag tvättar fejset. Men ja, en mild och skonsam varje-dag-rengöring skulle jag säga.
 
Finns att köpa här för 135kr/90ml och 250kr/240ml
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype