Favorittidningen

Det finns en tidning jag inte kan hålla mig från att köpa varje månad. Jag blir pirrig i magen varje gång jag ser att ett nytt nummer är ute. Jag vet inte hur, men allting i denna tidning är så estetiskt vackert och innehållet är alltid svinbra! Tidningen jag pratar om är Lantliv och detta är tyvärr inget samarbete. I wish. Jag är, och har länge varit, tokförälskad i detta magasin. 
 
Innehållet handlar mest om inredning men bjussar även på mat, kläder, skönhet och allmäna livsgrejer. Allt med en avslappnad känsla av naturen. Jag har prenumererat i över ett år och läst tidningen längre än så, och jag kan med säkerhet säga att jag inte ogillat eller ens varit det minsta besviken på ett endaste nummer. Jag tenderar att ogilla de flesta vår-och sommarnummer av de flesta tidningar för att det är så mycket skrikiga färger och pasteller som jag inte gillar. Jag är definitivt mer utav en höstmänniska i stilen. Men till och med de allra somrigaste numren av Lantliv har jag älskat. Bättre betyg kan man inte få!
 
 

NYA ZEELAND: Auckland

Stället där min resa tog sin början och mötte sitt slut. Jag spenderade min första vecka här ensam medan jag väntade på att min vän Malin skulle anlända. Trots jetlag, småpanik och allmän ångest så var detta en underbar vecka. Jag träffade en otrolig tjej vid namn Lydia som jag umgicks med dag som natt. Vi åt sushi, åkte till stranden, besteg ett litet berg och åt mer sushi tillsammans. Kunde inte startat resan på ett bättre sätt. 
 
Mount Eden före, under och efter en regnstorm
 
 
Stadens vackra siluett och vår mysiga roofbar på hostelet feat. Ellie
 
 
En kass selfie på en kass strand vid namn Mission bay eller beach utanför staden
 
 
Och det ni alla väntat på.. maten!
 

Husdrömmar

Jag är en sådan Ernst i själen. Mest av allt skulle jag vilja flytta till ett litet torp ute på landet där jag kan gå omkring och pyssla och inreda hela dagarna. Vill ha en egen lite kryddodling och en bit skog jag kan tralla omkring i. Huset ska krylla av olika djur så som en minigris, sköldpadda, hund, get och iallafall en katt. Eftersom jag är nyligen fyllda 20 år, har ungefär hundratusen saker jag vill göra i livet och inte ens har ett stabilt jobb så är det inte optimalt att köpa ett hus just nu. Men man kan ju drömma... 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype