Houston we have a problem

Verkar som att det inte går att flytta mitt hemresedatum vilket betyder att jag antingen får köpa en ny biljett för 5000kr eller spendera två veckor i Auckland utan att göra någonting. Rent ekonomiskt är det samma pengar då logi och mat går på ungefär samma summa  för två veckor, men grejen är att om jag bokar ett nytt flyg kommer jag 1. behöva flyga 18h i rad första flygningen, 2. inte ha min reserverade fönsterplats (panikångest halloj) och 3. inte ha två incheckade bagage gratis (vilket jag kommer most likely behöva efter shoppingen jag gjort)... Så det är lite att tänka på medan jag försöker njuta allt jag kan av detta vackra land. (null)
 
(null)
 
(null)
 

Youtubers jag stalkar

Helen Anderson
 
Harmony Nice
 
Jordan Clark
 
Anastasjia Louise
McKenna Kaelin
 
 
 

Uppdatering

Herregud.. Vår Kiwi Experience busstur har börjat och vi har redan betat av flera "hikes", besökt stranden från Narnia, klättrat i grottor med lysmaskar, trallat runt Hobbiton, åkt Mariokart och besökt en kulturell Maori-by med uppträdanden och middag. Det har varit superkul, men väldigt övervälmigande med alla tider man måste passa och alla människor man måste träffa (de andra på bussen alltså). 

Nu har vi ett par dagar i Rotorua med några aktiviteter, men de ska vi göra själva utan bussgruppen så det är skönt. Hostelet är uräckligt men whatever. Vi försöker att spendera hela våra liv ute och bara sova på hostelet så det ska väl fungera. Saknar mina killar hemma och att ha en stabil grund att utgå ifrån. Och internet. Som jag saknar internet. Suck. Livet är hårt.   (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype