Uppdatering

Herregud.. Vår Kiwi Experience busstur har börjat och vi har redan betat av flera "hikes", besökt stranden från Narnia, klättrat i grottor med lysmaskar, trallat runt Hobbiton, åkt Mariokart och besökt en kulturell Maori-by med uppträdanden och middag. Det har varit superkul, men väldigt övervälmigande med alla tider man måste passa och alla människor man måste träffa (de andra på bussen alltså). 

Nu har vi ett par dagar i Rotorua med några aktiviteter, men de ska vi göra själva utan bussgruppen så det är skönt. Hostelet är uräckligt men whatever. Vi försöker att spendera hela våra liv ute och bara sova på hostelet så det ska väl fungera. Saknar mina killar hemma och att ha en stabil grund att utgå ifrån. Och internet. Som jag saknar internet. Suck. Livet är hårt.   (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype