Äntligen sker det

VI SKA FLYTTA! Äntligen har vi hittat en lägenhet vi känner är vår. Vi har letat i flera månader och gått på ett antal visningar, till och med budat på någon också. Men nu har vi den, pappren påskrivna och tillträdet bestämt. Förhoppningsvis så lyckas vi sälja vår lägenhet (visning nästa vecka) ganska fort och även de som bor i vår framtida lägenhet också så kanske vi slipper vänta tre månader innan vi kan flytta in. Är så otroligt lycklig!
 
Lägenheten är en en trea men har ursprungligen varit en fyra vilket vi ska återställa den till. Alla rum utom det stora badrummet (finns två) är nyligen renoverade så det enda vi behöver göra är att måla ett par väggar, glasa insamt lägga golv på balkongen och renovera badrummet då. Piece of a cake! Lägenheten ligger precis i utkanten av en lite större stad än den vi bor i nu och tittar man till vänster från balkongen kan man se massa natur. Drömmigt! Perfekt för enframtida eventuell hund *blink*. Har sparat alla bilder från annonsen så jag kan planera massa innan vi flyttar hehe. Bered er på MASSOR av inredning framöver.
 
Mitt lilla konstverk för att gömma massa hål i väggen inför fotorgraferingen
 
Blommor får alla inredningsbilder att se bättre ut
 
 
Och doftljus hehe
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype