Säsongens ljus

Jag är superkinkig när det kommer till dofter, både parfymer och rumsdofter. Men jag älskar även att lukta gott, och framför allt när hemmet luktar gott. Därför är jag ständigt på jakt efter goda doftljus och så fort jag hittar något jag gillar, då håller jag mig fast som en mygga på midsommar! Jag föredrar fräscha och blommiga dofter, men som inte luktar skurmedel eller fräter i näsan när man sniffar. Jag har ett doftljus på hösten som luktar äpplen men det går inte att köra den på vår och sommar tycker jag. Varje årstid måste ha sitt egna liksom.
 
Men jag tror att jag eventellt har en stark kandidat här! Ljuset kommer ifrån Yankee Candle och är i doften "Aloe water". Det luktar fräscht och läskande men ändå på ett mjukt sätt. Som en svalkande regnskogslemonad.Typ.
 
 Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype