Min konststil

Jag tror inte att någon som känner mig har missat det faktum att jag älskar att måla och teckna. Jag skulle nog offra diverse kroppsdelar för att kunna ha det som yrke. Men eftersom jag aldrig varit duktig på realism (realistiska motiv) så har jag typ känt att jag inte är duktig? Men på senare tid har jag börjat inse att det jag egentligen uppskattar när det kommer till konstverk är färgerna och känslan motiven ger mig, inte hur tekniskt korrekt de är utförda. Därför har jag på senaste tiden lagt mer energi på att försöka hitta min stil och utforska vad jag tycker är vackert istället för att försöka producera något stort och fantastiskt konstverk som följer alla tekniska "lagar". Sen försöker jag ju hela tiden utvecklas, men jag har nu lärt mig att uppskatta det jag producerar nu och inte bara se det som att jag inte är där ännu. Jag kommer aldrig bli fullärd och det är lika bra att uppskatta konsten hela vägen istället för bara när jag blivit ett superproffs. Om ni förstår vad jag menar?
 
Jag har iallafall kommit fram till att just nu är min konstil och smak ett par få färger jag älskar och ganska enkla illustrationer. Inga mästerverk kanske, men jag gillar det. Smaken är som baken och detta är min bak tydligen. 
 

Julklappstips för Harry Potter-fans (typ mig)

Förutom den vanliga bokserien, som såklart också är en superpresent men som de flesta fans redan äger, så finns ju numera de första tre böckerna även som illustrerade versioner. De är alltså de vanliga berättelserna fast med illustrationer utav Jim Kay. 
 
Sedan mina vänner har vi även en trio av böcker som just nu står överst på min önskelista. De kallas The Character Vault, The Artifact Vault och The Creature Vault. De är alltså böcker som innehåller faktan om karaktärerna, prylarna och varelserna från Harry Potter-världen. Meeeeed bilder!
 
Apropå bilder så finns det faktiskt en hel bok dedikerad åt bilder, alltså illustrerade bilder, från Harry Potter. Jag tycker de små sneak peaksen jag sett är väldigt vackra så det är definitivt en bok jag skulle bli glad över att få i julklapp!
 
En lite nördigare present är denna trio av böcker som ska föreställa tre utav böckerna från Hogwarts. Dessa har jag inte hört så mycket om men tycker de verkar väldigt intressanta och verkligen fina att titta på.
 
Men pris för finaste böcker går helt klart till Fantastic Beast-böckerna! Även om de är screenplays, vilket jag vanligtvis inte älskar, så gör bara utsidan av dem att jag tänker köpa dem. Sedan råkar jag ju även älska nya filmen så lite sugen är jag på att läsa dem!
 

Vad jag använder för smink

Förutom mineralpuderfoundation (är det ett enda ord?) vid ytterst få tillfällen så använder jag nästan aldrig något täckande på mitt ansikte. Jag tycker alltid att alla sorters foundations oxideras till en orange färg på mig och jag blir klaustrofobisk av de flesta. Dessutom har jag, som jag skrev i ett tidigare inlägg, anammat min ojämna hud och väljer att fokusera på att framhäva de trevligare grejerna jag har i ansiktet. Som typ bryn, läppar och lite fransar. Har jag någon värstingfinne eller ovanliga mörka ringar under ögonen tar jag högst lite concealer som jag bombar med puder för att jag ska slippa vara kladdig. Då får jag även använda den gåva som gud skänkt till oss stackars fulingar som behöver smink, puderpuffen! Detta mina vänner är det enda, jag menar verkligen enda, sättet att applicera puder. Glöm baking och puderborstar. Puderpuff säger jag bara, köp en. Sedan gillar jag bryngelé med fibrer i för lite fylligare bryn, jag köper min från Kicks egna märke. Sedan älskar jag en mörk mauve färg på läpparna, här med penna och lip creme från NYX. Pudret är ett superbilligt puder jag haft i hundra år,men somfunkar ritkigt bra. 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype