Honeymoon

Haft en helt underbar långhelg då jag varit ledig för att ta hand om mina vänners hund Lotus, som jag älskar så otroligt mycket! Vi har gått på mysiga promenader i solupp-och-nedgångar, tittat på film tillsammans i soffan och skedat hela nätterna. Hela min kropp är alldeles fylld av kärlek och jag tippar runt på moln även efter att han åkt hem. Till och med karln min blev alldeles kär i Lotus och har sagt typ tre gånger om dagen att vi måste skaffa hund så fort vi får råd. Gos! 

(null)

En konstig favorit

Här kommer ännu ett tips på en butik. Jag vet, det låter typ som att jag är sponsrad (som om ens) men så fort jag hittar nåt jag gillar eller hjälper mig på något sätt så vill jag ju dela med mig av det till er såklart! Speciellt när det kommer till sånt som liknar "hacks" och som underlättar vardagen, vilket man kommer på mer och mer ju äldre man blir typ. Jag ska dela med mig av mina smartaste hacks någon gång, men idag är det Clas Ohlson jag vill tipsa om. 
 
Alltså alla vet ju redan vad det är för butik, men det känns som att den är underskattad! Jag hatar att behöva springa i massa affärer och när jag beställer online vill jag inte beställa typ en grej från en butik och sedan en grej från en annan. Fraktkostnaderna blir höga och sen måste man ju ändå pila till utlämningsstället hundra gånger för att man vill hämta grejerna på en gång. Därför älskar jag butiker med ett stort och varierat utbud för då kan man liksom shoppas allt på en endaste gång. 
 
Till exempel så köpte jag alla julklappar till min sambo därifrån vilket var en köttermometer, tofflor och en plånbok. Jag köper även fotopapper, målarpensar, köksgrejer, elektronik och typ allt man kan tänka sig där. Man kan skapa ett konto och göra olika inköpslistor (det bästa jag vet) och allt! Tips!
 

2019

Jag brukar inte lägga nyårslöften, men jag gör däremot alltid en mental plan för vilket tema kommande år ska ha beroende på vilka delar av mitt liv jag vill fokusera på. Till exempel så handlade 2018 om stora förändringar och upplevelser. Det kan man ju säga att det blev. Under året hann jag med att spendera två månader på andra sidan jorden, flytta till en annan stad, börja på ett helt nytt jobb olikt något annat jag jobbat med, vara med om en allvarlig bilolycka, förlovat mig samt en massa lite mindre förändringar. Jag har till exempel börjat gymma efter 5 år med panikattacker av bara tanken på ett gym. Ett sjujävla år alltså, på både gott och ont. 
 
På grund av hur hektiskt förra året varit och det faktum att jag nu äntligen börjar landa ordentligt för första gången i mitt liv, så tänker jag ägna 2019 åt mig själv. Åt mitt mående och min lycka. Jag vill skaffa en hund, lägga mycket tid på sånt jag älskar och försöka hitta alla ljusglimtar jag bara kan i livet. Börja jobba på en plan mot ett liv jag mår bra av och vill leva. Jag har mått så dåligt under vissa perioder i mitt än så länge ganska korta liv och vill inte hamna i det där "Det blir nog inte bättre än så här" och bara vänta på att få bli gammal och dö. Typ. Jag tror ni förstår vad jag menar, carpe diem liksom. Ta ingen skit och alla andra klyschiga men ändå jävligt smarta talosätt. Let´s do this!
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype