One eyeshadow look

Åh herregud, jag och sambon tog precis ett otroligt stort steg i vår relation.. Vi köpte en kontinentalsäng! Det var någon kampanj så den gick "bara" på 9 500kr men ändå. Det har alltid varit en sån "vuxengrej" för mig. Så nu är jag officiellt vuxen då. Hjälp.
 
Jag är ju som sagt inne på en sminkperiod nu och har vid detta laget kommit fram till att jag är usel på smink. Men turligt nog för mig är jag inte den somgillar komplicerade supersminklooks utan mer enkla men lite edgy och coola sminkningar. Så därför har jag kommit fram till att jag tycker det är skitsnyggt att ha en endaste matt ögonskugga över hela locket liksom. Så därför har jag beställt en helt sjukt fin palett från Zoeva och tänker försöka uppnå några likande looks som dessa:
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype