Uppdatering

Herregud.. Vår Kiwi Experience busstur har börjat och vi har redan betat av flera "hikes", besökt stranden från Narnia, klättrat i grottor med lysmaskar, trallat runt Hobbiton, åkt Mariokart och besökt en kulturell Maori-by med uppträdanden och middag. Det har varit superkul, men väldigt övervälmigande med alla tider man måste passa och alla människor man måste träffa (de andra på bussen alltså). 

Nu har vi ett par dagar i Rotorua med några aktiviteter, men de ska vi göra själva utan bussgruppen så det är skönt. Hostelet är uräckligt men whatever. Vi försöker att spendera hela våra liv ute och bara sova på hostelet så det ska väl fungera. Saknar mina killar hemma och att ha en stabil grund att utgå ifrån. Och internet. Som jag saknar internet. Suck. Livet är hårt.   (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype