Säsongens ljus

Jag är superkinkig när det kommer till dofter, både parfymer och rumsdofter. Men jag älskar även att lukta gott, och framför allt när hemmet luktar gott. Därför är jag ständigt på jakt efter goda doftljus och så fort jag hittar något jag gillar, då håller jag mig fast som en mygga på midsommar! Jag föredrar fräscha och blommiga dofter, men som inte luktar skurmedel eller fräter i näsan när man sniffar. Jag har ett doftljus på hösten som luktar äpplen men det går inte att köra den på vår och sommar tycker jag. Varje årstid måste ha sitt egna liksom.
 
Men jag tror att jag eventellt har en stark kandidat här! Ljuset kommer ifrån Yankee Candle och är i doften "Aloe water". Det luktar fräscht och läskande men ändå på ett mjukt sätt. Som en svalkande regnskogslemonad.Typ.
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype