NYA ZEELAND: Nelson Lake, Cape Foulwind, Pancake rocks

Vi stannade på ett par ställen längs vägen till och från Westport bara för att få se vissa grejer. Så var det ganska mycket runt i hela landet, att man var tvungen att stanna på vägen eller åka lite omvägar för att komma till "sevärdigheterna" eftersom i princip allting är naturligt formade och därför svårt att placera där man vill ha dom. Samma sak som att det var ganska mycket ordentliga promenader vi var tvugna att ta för att komma till vissa grejer bara för att det inte gick att ta sig dit med bil. Jobbigt men värt det. Iallfall så var detta de ställen som vi stannade till vid runt Westport:
 
Nelson lake där det fanns ålar, svarta svanar och den sjukaste profilbild-bakgrunden!
 
Cape Foulwind som var en promenad längs fantastiska klippor och förutom en väldigt vacker utsikt så kunde man också se små sälar. 
 
Pancake rocks vilket, precis som namnet beskriver, är ett par klippor som ser ut som en hög med pannkakor. Vi träffade även en pratglad tant som nästan fick oss att missa bussen därifrån. 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype