Förpackningsfri deoderant och highlighter

Lush är ju drömmarnas butik. Miljömedvetet, djurmedvetet och hudmedvetet! Även om de är mest kända för alla sina badbomber och häftiga tvålar så är jag mest intresserad av deras förpackningsfria sortiment. Eftersom det ska vara en miljömedveten butik så lägger de mycket fokus på förpackningarna och har till många produkter helt skippat dem! Jag har redan testat flera av deras shampokakor som jag tycker mycket om, och jag håller nu på att utforska fler av de produkter som kommer utan förpackning. Först ut är en deoderant och en highlighter!
 
 
"Lark" förpackningsfri highlighter (länk)
Denna gillar jag starkt! Jag applicerar alltid min highlighter med fingrarna oavsett så stick-formatet passar mig utmärkt. Om man istället föredrar borstar så borde en concealerborste fungera lika bra skulle jag tro. Man får prova sig fram. Det ger iallafall en superfin lyster utan att vara glittrig och jag är väldigt glömsk så brukar smacka på ovanpå pudret vilket funkar skitbra. Adjö Mary-Lou Manizer!
 
 
"Aromaco" förpackningsfri deoderant (länk)
Denna var en stor flopp för mig. Inte för att den inte fungerade, utan för att den luktade alldeles för mycket! Jag är absolut inte känslig för lukter, och den luktar för visso inte illa, men det blev för mycket. Jag skulle jämföra doften med Old Spice-deoderanten eller vilken kryddig herrdeo som helst. Vilket är fine, om den inte tog över allt och alla. Alla kläder fullkomligt stinker av den i flera dagar efteråt eller i princip tills man tvättar plagget. För att inte tala om man råkar svettas lite! Huja! Dock gillar jag konsistensen och utförandet väldigt mycket, kan inte säga om den motverkar svett för jag kunde inte använda den tillräckligt länge. Den döljer ju definitivt svettlukten iallafall!
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype