Plastfria krämhighlights

Jag är alldeles för dåligt insatt för att kunna uttala mig om "clean" ingredienser i skönhetsprodukter eftersom det är ganska komplext. Men något jag faktiskt kan uttala mig om är förpackningar och produktens resultat. I de kategorierna är dessa två highlights otroliga. Och dyra tyvärr. 

RMS Living Luminizer
Denna highlighter har varenda clean beauty-youtube jag någonsin följt nämnt minst en gång, därför köpte jag den utan att ens testa de andra nyanserna. Jag är väldigt nöjd med den för den ger ett naturligt men samtidigt potent glow till huden. Däremot är den lite för frostig för min smak. Jag föredrar varma highlighters med en hint av guld i, tänk Mary Louminizer, och denna är typ vit. Jag skulle nog satsat på deras Magic Luminizer istället, för jag gillar formulan. Tänk dock på att det är kokosolja i vilket vissa får tilltäppta porer av. 

Kjaer Weis Ravishing Highlighter
Konstigt nog pratar ingen om denna? Den andra nyansen som heter Radiance är mer omtalad men den tycker jag inte alls är så fin. Den är nästan grå i tonen och och denna är mer varm och ser mycket mer naturlig och fräsch ut. Synd att den kostar sinnessjukt mycket bara.. Refillerna är billigare iallafall!
(null)

(null)