Korento by Flow Organics

Hörrni! Jag har nosat rätt på ett nytt sminkmärke som jag blivit lite smått besatt av. Korento By Flow Cosmetics heter det och är ett grenmärke till Flow Cosmetics som gör både hud-och hårvård. Märket kommer från Finland och görs i liten skala för hand där och damn vad bra de produkter jag testat är. Det sälja inte alls på många ställen men som tur var gör det det på Happy Food Store som har en fysisk butik i Stockholm där jag kunde klämma och känna på produkterna. Deras Serum Foundation verkade så himla perfekt men fanns bara i för mörka nyanser för mig såklart. Ska 100% införskaffa den under sommaren när jag är mer solbränd. Primern verkade också superbra, och highlightern även om jag föredrar guldiga highlighters och denna var mer rosa. Fanns en tjockare krämfoundation som också verkade fin. Så allt var awesome då i princip, haha. Prislapparna är dock rätt saftiga, men det går oftast inte att undvika när det gäller bra ingredienser och arbetsvillkor. 

Liquid Serum Blush "Raspberry"
Åh mina kompisar vad denna är trevlig. Väldigt pigmenterad, men ack så trevlig. Torkar lagom matt och håller bra. Så enkelt att bara dutta på och blanda ut lite. Vill bara smeta på sånt här hela dagen. Färgen är en typisk dammig rosa.

Vitamin Infused Lip and Cheek Tint "Rosehip"
Egentligen din typiska lip and cheek, lite mer fluffig i konsistensen kanske, men jag älskar den. Många fina färger och i bra liten glasburk. Kan typ inte säga nåt mer än att jag älskar den. Färgen är ganska starkt korallrosa men med en röd underton så den blir mer användarvänlig.

Nyanserna är mer rosa än vad det ser ut på bilden, det var svårt att få dom korrekta