Mina beauty-butiker

Alltså, jag har gjort sådana efterforskningar att NASA skulle varit stolta. Nästan. Som ni återkommande läsare vet har det pågått en enorm satsning inom skönhetsavdelningen hos mig. Gett mig fasen på att jag ska hitta precis de produkter som passar mig rätt, är så miljövänliga det går och helst trevliga att använda då skönhetsritualerna främst handlar om just ritualerna för mig. Men det kan vara drygt när det visar sig att de produkter som jag nu kommit fram till är bäst, alla måste beställas från tusen olika sidor med egna fraktkostnader och förpackningar som sedan slösas. Så därför har mitt senaste uppdrag varit att hitta de bästa webbshopparna med störst och framförallt rätt utbud. Jag är dåligt insatt i hur det funkar med svenska lager osv då många produkter är utländska och hur stor skillnad i miljöpåverkan det är ifall jag beställer direkt från det land de kommer ifrån eller om jag beställer ifrån ett lager närmre mig, så det har inte varit ett kriterie för mig utan mer deras utbud och tillgänglighet. Så forgive me om det kanske inte är perfekt. Jag kör ändå! 
 
Naturisimo
En engelsk sida med mycket fina märken, en del från europa och USA men mest från England och typ Nya Zeeland.
(null)
 
 
Ecco-Verde
Detta är en typ en tysk eller nederländsk sida med mycket roliga och mindre omtalade märken från lite var och stans, också en del från andra delar av världen men störst utbud av europeiska märken vad jag hittat iallafall. 
(null)
 
 
Safe & Chic
En amerikansk sida vad jag förstår, men skickar världen runt typ. Här finns flest amerikanska märken och speciellt sådana som är svårt att hitta närmre hemma så som Gressa och Fitglow. Har ännu inte beställt härifrån för jag tänkte samla ihop en drös innan jag beställer eftersom det är en lång bit att åka och frakten är en aning dyrare. 
(null)