Min konststil

Jag tror inte att någon som känner mig har missat det faktum att jag älskar att måla och teckna. Jag skulle nog offra diverse kroppsdelar för att kunna ha det som yrke. Men eftersom jag aldrig varit duktig på realism (realistiska motiv) så har jag typ känt att jag inte är duktig? Men på senare tid har jag börjat inse att det jag egentligen uppskattar när det kommer till konstverk är färgerna och känslan motiven ger mig, inte hur tekniskt korrekt de är utförda. Därför har jag på senaste tiden lagt mer energi på att försöka hitta min stil och utforska vad jag tycker är vackert istället för att försöka producera något stort och fantastiskt konstverk som följer alla tekniska "lagar". Sen försöker jag ju hela tiden utvecklas, men jag har nu lärt mig att uppskatta det jag producerar nu och inte bara se det som att jag inte är där ännu. Jag kommer aldrig bli fullärd och det är lika bra att uppskatta konsten hela vägen istället för bara när jag blivit ett superproffs. Om ni förstår vad jag menar?
 
Jag har iallafall kommit fram till att just nu är min konstil och smak ett par få färger jag älskar och ganska enkla illustrationer. Inga mästerverk kanske, men jag gillar det. Smaken är som baken och detta är min bak tydligen. 
 

Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype