Filmrecension; War of the Planet of the Apes

I helgen gick jag på spontanbio för att se den tredje filmen i min favoritfilmsserie, War of the Planet of the Apes, och holy moly vad mitt hjärta fick sig en törn. Dessa filmer mördar mitt hjärta på en heeeelt annan nivå alltså. 
 
Sammanfattningen enligt imdb:
"After the apes suffer unimaginable losses, Caesar wrestles with his darker instincts and begins his own mythic quest to avenge his kind."
 
Den påminner mycket om andra filmen men mer utav "aporna mot människorna" istället för "människoälskande apor mot människohatande apor" som det är lite mer utav i den. Jag var lite orolig att man inte skulle få se lika mycket av Ceaser som det lätt blir med huvudkaraktärer i vissa filmserier ibland, men Ceasar får man en bra dos av! Likadant med Maurice som man bara måste älska från första gången man ser honom. Så de gamla godingarna var med, men det tillkom även nya underbara tillskott i denna film. Jag älskade den!
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype