Tatueringssjukan

Det är sant som dom säger, när man väl börjar vill man bara fortsätta med att gadda hela kroppen. Ungefär vad jag är sugen på just nu:

 

GRANIT

TIPS! Jag älskar inredning, precis som resten av jordens befolkning i princip. Men jag gillar inte ikea-hem och liknande där det är som taget ur en tidning utan det måste finnas en personlighet liksom och det ska vara en liten bit av själen med i inredningen.Och då kommer jag bärandes på ett fantastiskt tips på en inredningsbutik som har ett alldeles utomordentligt sortiment av ganska basala enkla saker som man enkelt kan sätta sin egen prägling på med diverse trix. GRANIT, finns både som webbshop och i de flesta större städer tror jag. 
 
 
 
Om ni undrar vad mackapären längst ned i högra hörnet är så är det en sån där liten maskin man kan printa ut sina egna etiketter med, med sån där gammaldags skrivmaskinsutseende på. Ascool! 

Bästa duon

... Om man är mjölkblek som jag, annars kan man köra singelrace med endast den högra

 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype