Kri Skincare från UK

Jag tror ju väldigt starkt på det här med påfyllnadsbar skönhet. Ingrediens-medvetenhet har ju fått ett ordentligt uppsving på senaste tiden, vilket jag verkligen uppskattar. Etiskt och hållbart producerade ingredienser som både är snälla mot människa och natur är självklart superviktigt. Det har även blivit fler och fler "hållbara" förpackningar så som papper, återvunnen plast och bioplast. Detta är jag också oerhört glad över men målet måste ju ändå att vara att reducera vårat avfall, för till slut tar plasten i haven (förhoppningsvis) slut och då står man där igen och behöver producera nytt. Även om papper är bättre än plast både i produktion och avfallshantering så är det fortfarande resurser som går rakt ned i sopen eftersom pappaer och plast inte går att återvinna särskilt många gånger innan det inte längre går. Därför måste målet vara att reducera förpackningar så mycket det bara går. Därför är refills någonting jättebra. Det senaste företaget jag hittat med "refills" är ett hudvårdsföretag som heter Kri Skincare och är ett brittiskt företag. De säljer sina produkter i klart glas och sedan sparar man sina pumpar och pipetter och beställer bara nästa glasflaska med en liten skruvkork på istället. Jag förstår inte hur detta inte kan vara standard? Pipetter och pumpar är jättesvåra att återvinna så det är så himla mycket mer logiskt att bara spara dem och köpa refill. Nu har ju Brexit trädit i kraft så nu blir det tull på varor från UK (vad jag förstått?) så jag vet inte längre om det lönar sig för mig att beställa därifrån, men ville ändå berätta vad jag tyckte om de produkter jag testat!
 
Awaken Eye Cream 30£
Detta är en lite väl stor förpackning för en ögonkräm som har en hållbarhet på sex månader, man behöver ju så lite att det aldrig kommer gå åt under den tiden. Tyvärr reagerade även min hud på denna? Blev superröd av både denna och ansiktskrämen. Jättetråkigt för jag älskar allt annat med den, perfekt konsistens och återfuktning och underbara ingredienser. Jag har vanligtvis inte känslig hud av mig så det var jättekonstigt att jag reagerade på dessa. 
 
Endless Moisturiser Face Cream 22£
Denna reagerade jag superstarkt, lika som ögonkrämen. Superfina ingredienser så jag förstår verkligen inte vad det kan vara. Utöver det var krämen tunn men ändå väldigt återfuktande och jag gillade den väldigt mycket. Utom att jag blev röd och fick svidande hud då. Ska avvakta och testa igen när det blir lite varmare igen och huden är lite mer normal. 
 
Unveil Oil-To-Milk Cleansing Oil 24£
Denna är jag helt kär i! Den enda oljerengöringen som är mild nog att inte svida i ögonen men som också tvättas av helt utan att lämna någon fet hinna efter sig. Plus att den har en hållbar förpackning och är påfyllnadsbar! Älskar till tusen!
 
Illume Niacinamide Radiating Serum 21£
Alltså jag är så glad att jag testade detta serum! Jag älskar denna! Jag har mycket rött i huden nu under vintern och är någon slags blandning mellan torr/känslig/tilltäppt och denna hjälper mot allt utan att störa andra områden. Den lugnar ned det röda i hyn samtidigt som den hjälper med tilltäppta och stora porer med irriterar inte det minsta. Den har även hyaluronsyra i sig somhjälper med fukt. BESATT!