Färgat glas

Vår lilla Bruno är hemma igen så nu har jag fått tillbaka livsgnistan och känner mig inspirerad till tusen, vilket resulterar i shopping. Uppenbarligen. Så idag var jag och morsan på loppis där jag mättade mitt nya beroende av färgat glas av olika slag med dessa godingar:
 

Onödigt inlägg

... men jag måste få ur mig det. Denna helg har varit så fruktansvärt kass att fredagen den 13e har fått enhelt ny innebörd för mig. Även om fredagen gick bra, så gick lördagen åt helvete och söndagen tog priset. Jobbade dag för första gången och förutom att allt som kunnat gått fel gick fel på jobbet så tappade jag ut min lunch, åt en möglig tomat, brände mig på brännässlor, fick urinvägsinfektion OCH dålig mage, tappade min mobil och spräckte skärmen, ramlat flera gånger och skrapat diverse delar och det värsta av allt: min älskade Bruno har försvunnit. Är helt förkrossad och både jag och killen går runt med 20kg i bröstet och deppar. Vi gör allt vi kan för att hitta honom men det är tungt. Ville bara tala om för er att livet då fasen inte alltid är frid och fröjd. 
 
Snälla kom hem nu
 

Höstmänniskan

Tänkte skriva en lång text om hur jag ogillar sommaren och redan börjar tagga inför hösten, men sen hittade jag min favoritdikt om det hela så delar med mig av den istället.
 
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype