Inspobikinin

Alltså jag kan nog inte ens räkna på fingrarna hur många gånger jag och bästis har spanat på en bikini med det populära palmbladsmönstret på vid det här laget. Så till slut var jag bara tvungen att beställa en, och den är lika fin i verkligheten!
 
 

Ny favorit; Loving Tan

GUYS! Mina böner har blivit besvarade! Jag har alltså hittat en brun-utan-sol som man bara behöver ha i två jäkla timmar! Har strugglat jättemycket med bus innan då jag inte gillar att sova med det då det färgar på lakan och jag inte kan slappna av och så vidare.. Så har försökt göra det på dagen istället men jag orkar liksom inte gå omkring i åtta timmar och inte våga röra något eller kunna visa mig utomhus pga ser ut som en chokladboll. Men nu ni! Nu är den här! Och den är inte bara snabb utan luktar jäklarns gott, är supermjuk på huden och blir supersnygg! I'm loving it! Hehe
 
Den kom leverad supergulligt förpackad också!
 

Scarface

Min katt är väldigt liten, men tror att han är stort som ett lejon. Därför ska han alltid kaxa mot grannens katt (som är tre gånger så stor) om de råkar på varandra. Sist råkade jag komma i mellan och fick därför en riktig käftsmäll. Mitt nya alias är numera Scarface. 
 
 
Insåg nu att det har läkt en del och inte ser så hemskt ut på bilden, men jag lovar att det var illa! Blödde hur mycket som helst! Hahaha, tänkte att ni skulle veta det bara... 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype