Naturlig(are) skönhet

Under senaste tiden har jag samlat på mig lite nya skönhetsprodukter jag tänkte visa er. Vartefter mina gamla produkter tar slut försöker jag ersätta dem med lite naturligare produkter som är bättre för både mig och naturen. Självklart är jag inte perfekt utan jag gör så gott jag kan. Även om önskan är 100% plastfritt och cirka tre ingredienser så vill jag fortfarande ha saker som funkar för mig och som jag trivs med för annars är det ju ändå större slöseri. Babysteps.
 
Gua Sha är ett litet verktyg i rosenkvarts-kristall som man använder för att massera ansiktet. Typ som en jade roller men i annat format, lite onödigt egentligen men jag älskar den. 
Schmidt´s Natural Deodorant har jag hört supermycket bra om. Valde doften Rose Vanilla vilket är långt ifrån min vanliga doftpreferens men den luktar väldigt gott faktiskt. Smidigt med travel size också om man är osäker på ifall man kommer gilla produkten. Har inte testat den tillräckligt länge för att kunna recensera men återkommer!
RMS Beauty "Living Luminizer" är en liten krämhighlighter i glasburk som är väldigt omtalad. Det som fick mig att spendera 440kr på en liten jäkla burk var att alla pratade om hur naturlig den såg ut och att den gav en "wet" look utan en massa glitter i vilket jag håller med om. Var den värd en tredjedels dagslön? Nja..
Green & Gorgeous Organics Lotion Stick är en väldigt smidig liten produkt. Hudlotion (skulle nog snarare säga kroppsolja) i läppsylformat! Inte ett uns av plast i förpackningen utan helt och hållet papper! Luktar gudomligt av lavendel och bergamot (finns i olika dofter), innehåller endast fem ingredienser och komposterbar förpackning. Vad mer kan man önska sig? Jo den återfuktar också väldigt bra såklart. Älsk!
You & Oil "Beauty Shot 100% Acids" var helt ärligt ett spontanköp när jag frågade expediten om hon visste ett serum som ger glow. Den känns mer som en olja men det gör inget för min stackars torrishud, men återkommer about glowen.
Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil har jag spanat på väldigt länge. Nu när min hud började reagera på den hemmagjorda ansiktsoljan (antagligen den 5+ år gamla nyponfröoljan) jag tidigare använt så fick jag äntligen chansen! Än så länge kan jag bara säga att jag älskar den. Doftar fantastiskt av citrus och är lätt på huden samt ger ordentligt med lyster. Billig är den också!
puroBIO Cosmetics Lip to Cheek lurade mig lite för jag trodde att det var en liten glasburk men visade sig vara plast. Utöver det så är det en superfiffig liten burk att ha med sig för man kan smacka på lite av denna på kinderna, läpparna OCH ögonen om man vill. Älskar ju multiprodukter. Produkten är lite hård i konsistensen men är pigmenterad nog så man behöver inte särskilt mycket. Jag har färgen Carrot som är en (surprise) orange nyans och får en att så sådär fräsch ut. 
Kure Bazaar nagellack i färgen Sienna är den perfekta brunröda nyansen. Detta märke ska vara 90% naturligt och ha mycket bättre ingredienser än vanligt nagellack. Jag är faktiskt jättedåligt insatt i sånt men tänkte att det var värt ett försök iallafall. Har inte testat det än dock.
IDUN minerals "Perfect Eyebrows Browgel" är min uppdaterade ögonbrynsgel. Det är det enda jag använder på mina ögonbryn och jag har tidigare haft en från Kicks egna märke och även Gimme Brow från Benefit men denna ska innehålla en aning bättre ingredienser iallafall. Jag tycker även att denna är bättre än dem, vilket är underbart.
Zuii Organic Flora Sheerlips nöp jag både i färgen Fern och Camellia. Har äntligen hittat mina sminkfärger jag passar bäst i. Orange-röd-bruna nyanser! Så har gått lite lös på senaste tiden, men det är jag värd! Dessa är återfuktande med ger precis lagom med färg med potential att bygga upp en riktigt potent färg också.
IDUN minerals Lip Crayon i färgen Barbro är den ultimata läppfärgen för mig. En aning för pigmenterad för mig men det löser sig om man försiktigt duttar på produkten bara. Har inte vågat testa den på kinderna ännu men tror det skulle kunna bli fint. 
 
Från vänster: RMS Living Luminizer, puroBIO Lip to Cheek Carrot, IDUN lip crayon Barbro, Zuii Camellia, Zuii Fern