Mina sommarskor

Tänkte att det kanske kunde vara kul att visa er min kollektion av sommarskor. Insåg när jag tog fram alla och skulle fotografera att jag har onödigt många och flera av dom är nästan likadana, så blir nog en rensning här inom snar framtid. Men jag behöver testa alla utanför hemmet först för att kunna avgöra vilka som är bekväma och funkar bäst i längden. Så ni får se hela gänget! 
 
Först ut har vi klackisarna. Här skulle jag definitivt kunna skära ned för det är ju inte jätteofta jag drar ut dessa pga bekvämlighet, även om jag är noggrann med att bara köpa bekväma klackar. Tror jag kommer ditcha de svarta som täcker större delen av fötterna för de skaver framme vid tårna rätt skapligt. De bruna med spännen och de svarta mules-varianterna är nyast så har inte burit dem utanför hemmet ännu så bekvämligheten återstår att fastställas. De svarta lite högre skorna med spännen är jättebekväma så dem behåller jag definitivt.
 
 
Sen kommer sandalerna. Mina favvisar. De mest vardagliga är mina fake-birkenstocks från Ica typ 5 år sen. Slitna med målarfärg på sig, men mer än användbara fortfarande. Målarfärgen ska jag försöka få bort men tycker att den här sortens sko ska vara lite sliten och sjabbig. De beiga sandalerna köpte jag på motsvarigheten till Ica i Nya Zeeland och har använt som tusan. Sköna och enkla. De mörkbruna med brett band över foten är från inköpta från Tradera förra året och helt underbart snygga och bekväma. Till sist köpte jag de sista bruna sandalerna med remmar på Tradera som egentligen har ett band bakom foten också men som jag klippte av för det satt så dåligt. Osäker på hur jag känner för dessa, tiden får utvisa.