Teknisk problematik

Ville bara in och hojta om att det kanske inte kommer så mycket inlägg den närmsta tiden pga komplikationer med datorsladden. Och med komplikationer menar jag att min katt har ätit sönder den. Sååå, jag måste försöka laga den eller ge mig ut på jakt efter en ny. Antagligen blir det det sistnämnda. Så bare with me folks!

Minimalistiskt levnadsätt

Minimalism har jag alltid förknippat med kala, opersonliga hem som är ungefär hundra mil ifrån den stil jag föredrar hemma. Men på senare tid har jag börjat inse hur lugnande det faktiskt är med lite mindre grejor och mer kala ytor. Dock så är det skillnad på minimalism och minimalism. Jag gillar fortfarande inte sterila, svartvita helt tomma hem utan detmåste fortfarande vara mysigt, dock utan miljoner olika saker som ger intryck. Är det någon som hänger med på vad jag säger? Man kanske fattar bättre med bilderna:
 
Minimalism på ett tråkigt, opersonligt sätt
Min sorts minimalism
 

NEW YORK, High Line

En av de mest fantastiska sevärdigheterna i New York var High Line, vilket är en gammal tågräls som gick över Chelsea-området och som nu är omgjord till en promenadesplanad. Med otrolig utsikt på varje sida, stad åt ena hållet och vattnet åt andra hållet, och en massa växter så var det en otrolig upplevlse att traska längs High Line.
 
Superbra utsikt över alla fina väggmålningar som är ett genomsyrande fenomen i NY
Behöver jag ens nämna den underbara utsikten över staden man fick?
Helt sjukt med en promenadlänga bland skyskraporna
Med utsikt över vattnet på andra sidan
Det fanns bänkar överallt så ultimata stället att chilla på
Med så mycket växtligheter så skapas ett otroligt lugn och en paus från den hetsiga staden
... För att inte tala om alla fotomöjligheter!
Det finns till och med riktigt maffiga konstverk.
 
Om ni någonsin reser till New York så måste ni strosa längs High Line, skulle välja detta framför både Frihetsgudinnan och Empire State Building! 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype