Favoritpyjamasen

Jag har äntligen hittat min pyjamas! Saknat den jättemycket. Mysigaste som finns är när man är nyduschad och hoppar i den här dräkten och ett par gosiga tofflor. Dör mysdöden! Just nu är jag golvad med en förkylning så jag behöver all extra mys jag kan få!
 

Födelsedagspresent

... från fina AlexandraHon skämmer bort mig! Älskar dessa muggar och speciellt i denna färgen. Passar finfint i min kollektion.
 
Klicka på bilden för att komma till produkten ↑

Mjukstart med julmarknad

Söndagern spenderade jag på årets (för mig) första julmarknad. Den var belägen i Skultuna så det var dit vi begav oss. Blev dock rätt besviken. Det var inte alls många stånd och det var bara ett av dom som var det klassiska godisståndet, aka anledningen till att jag åker på julmarknader. Men jag får se det som en lite mjukstart på hela julefirandet och förhoppningsvis raden av julmarknader jag kommer gå på i år. Fick spendera lite quality time med mina vänner, så det var lätt värt det. 
 
 
Hej och välkommen till min lilla värld. Här bjuder jag dig på lite alla möjliga godbitar, dock mest kreativa grejer för det är vad jag lever för. Du får även en liten inblick i mitt psyke och mående, vilket kan vara både mörkt och ljust. Hoppas du stannar!

HannaVic logotype