Favoritpyjamasen

Jag har äntligen hittat min pyjamas! Saknat den jättemycket. Mysigaste som finns är när man är nyduschad och hoppar i den här dräkten och ett par gosiga tofflor. Dör mysdöden! Just nu är jag golvad med en förkylning så jag behöver all extra mys jag kan få!
 

Födelsedagspresent

... från fina AlexandraHon skämmer bort mig! Älskar dessa muggar och speciellt i denna färgen. Passar finfint i min kollektion.
 
Klicka på bilden för att komma till produkten ↑

Mjukstart med julmarknad

Söndagern spenderade jag på årets (för mig) första julmarknad. Den var belägen i Skultuna så det var dit vi begav oss. Blev dock rätt besviken. Det var inte alls många stånd och det var bara ett av dom som var det klassiska godisståndet, aka anledningen till att jag åker på julmarknader. Men jag får se det som en lite mjukstart på hela julefirandet och förhoppningsvis raden av julmarknader jag kommer gå på i år. Fick spendera lite quality time med mina vänner, så det var lätt värt det. 
 
 
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype