Det här med sommarskor

Jag är på jakt. Jag har nämligen kommit till den slutsats att min skogarderob ännu inte är komplett, då jag tidigare trott det. Det fattas en komponent som måste tillföras snarast för att motverka total kaos. Denna komponent är ett par skor som ska är precis mittemellan snyggsko och vardagssko. Något med lite klack, men inte tillräckligt för att bli en festsko liksom. Jag kikade runt lite på asos och har funnit några tävlande: 
 
 
Dock så ingick alla dessa i någon slags outlet så de fanns såklart inte i min storlek... Men jag känner att det borde finnas något liknande någonstans i världen, nu vet jag iallafall vad jag vill ha! Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype