Filmrecension: "Into the wild"

Hörni, hörni! Denna film alltså. Jag blev helt knockad! Den var en aning lång och säkerligen inte i allas smak. Men är du det minsta lik mig när det gäller kärleken för att resa och hatet för vårt moderna och själlösa samhälle så kommer du relatera helt sjukt till denna film. Den är baserad på en sann historia och är fruktansvärt bra gjord. 
 
IMDB om handlingen:
After graduating from Emory University, top student and athlete Christopher McCandless abandons his possessions, gives his entire $24,000 savings account to charity and hitchhikes to Alaska to live in the wilderness. Along the way, Christopher encounters a series of characters that shape his life.
 
 Kom ihåg mig?
Välkommen du fagra människodjur! Jag heter Ebba och är glad att ha dig här. Denna lilla blogg är en fristad där jag häver ur mig allt som jag drömmer och fantiserar om, bjuder på inspiration och delar med mig av lite tankar. Inte så mycket om vad jag har för mig för det är enligt mig inte särskilt intressant. Hoppas du vill stanna! Skulle bjuda kaffe om jag kunde.

HannaVic logotype